gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

VE.Direct és VE.CAN interfész közötti kábel

A VE.Direct és a VE.CAN interfész közötti kábellel a BMV-700 adatai elérhetővé tehetők a VE.Can hálózat számára. Például olyan esetekben, amikor azok valamely Color Control GX eszköz számára olvashatók.

Korlátok:
• Az interfészkábel nem használható más VE.Direct termékekkel, mint a napelemes töltőeszközök, az inverterek, valamint a BMV-712 Smart készülék.
• A BMV-702 készülékkel való együttes használatkor korlátozott az AUX segédfunkció működése a BMV eszközben: az indító akkumulátorfeszültség mérésekor a feszültségérték átvitelre kerül a VE.Can eszközre. Viszont a hőmérséklet és/vagy középfeszültség mérésekor az adatok nem kerülnek átvitelre a VE.Can eszközre.

KIFOGÁSOLHATÓ: ez az interfészkábel kifogásolható. Helyette használjon GX eszközt – az jobban működik, és több funkciót kínál. Részletesebb tudnivalók található ebben az NMEA 2000 fejezetben. Továbbá mindenképpen olvassa el a Tengeri MFD összeszerelési útmutatóját is.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése