gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A Smart BMS CL 12/100 a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátoraihoz készült akkumulátorkezelő rendszer. Kifejezetten 12 V-os váltakozó áramú generátorral működő 12 V-os rendszerekhez tervezték.

A BMS CL 12/100 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül az egyes cellákat külön-külön monitorozza és védi, továbbá alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés esetén leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltési forrásokat, illetve az egyenáramú fogyasztókat.

A váltakozó áramú generátor dedikált bemenete áramkorlátozást és egyirányú áramutat biztosít a váltakozó áramú generátor felől az akkumulátorba, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (valamint indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható az intelligens lítium akkumulátor(ok)hoz.

A BMS egység egyúttal távoli be-/kikapcsolást lehetővé tevő csatlakozóval rendelkezik, azaz a BMS (és a rendszer) távoli kapcsolón keresztül is kikapcsolható, az előriasztó érintkező pedig figyelmeztető jelet ad még azt megelőzően, hogy a BMS leválasztaná az akkumulátorokat a rendszerről.


Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése