gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A Smart Battery Sense a Victron MPPT napelemes töltőeszközökhöz készült, vezeték nélküli feszültség- és hőmérséklet-érzékelő.

A feszültség- és hőmérséklet-érzékelés mellett az akkumulátorok töltése javul; jobb a töltési hatékonyság és hosszabb az akkumulátorok élettartama.

Javítja az akkumulátorok töltését

Mivel a feszültség mérése az akkumulátorcsoport kábelsaruinál történik, elkerülhetők a kábelellenállás miatti feszültségveszteségből eredő hibák – ez pedig garantálja a megfelelő töltőfeszültséget.

Az ólomakkumulátorok esetében az akkumulátorra vonatkozó hőmérsékleti adatok segítségével állítható be a töltési feszültség: a hideg akkumulátoroknál nagyobb, míg a forró akkumulátoroknál kisebb töltési feszültségre van szükség. A lítiumakkumulátoroknál a hőmérsékleti adatokkal kapcsolható ki a töltés, amikor az akkumulátor túlságosan hideg: a fagypont körüli vagy alatti töltéskor a lítiumakkumulátorok cellája tartósan károsodik.

És tényleg nincsenek vezetékek

A Smart Battery Sense és az egy vagy több akkumulátor közötti kapcsolat vezeték nélküli: a VE.Smart hálózatot használja – ez egy, a Bluetooth Smart megoldáson alapuló vezeték nélküli hálózat.

Az átvitt adatokat egyidejűleg egy, kettő vagy több, ugyanahhoz a 12 V-os, 24 V-os és 48 V-os akkumulátorcsoporthoz kapcsolt napelemes töltőeszköz használhatja. Az intelligens hálózat beállítása a VictronConnect alkalmazás segítségével történik.

Tiszta, egyszerű – okos

A telepítés egyszerű, gyors és tiszta. Egyszerűen csatlakoztassa az egység két csatlakozószemét az akkumulátor csatlakozóvégeihez, majd kapcsolja a Smart Battery Sense egységet közvetlenül az akkumulátortestre szigetelőszalaggal.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése