Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A Smart Battery Sense a Victron MPPT napelemes töltőeszközökhöz készült, vezeték nélküli feszültség- és hőmérséklet-érzékelő.

A feszültség- és hőmérséklet-érzékelés mellett az akkumulátorok töltése javul; jobb a töltési hatékonyság és hosszabb az akkumulátorok élettartama.

Javítja az akkumulátorok töltését

Mivel a feszültség mérése az akkumulátorcsoport kábelsaruinál történik, elkerülhetők a kábelellenállás miatti feszültségveszteségből eredő hibák – ez pedig garantálja a megfelelő töltőfeszültséget.

Az ólomakkumulátorok esetében az akkumulátorra vonatkozó hőmérsékleti adatok segítségével állítható be a töltési feszültség: a hideg akkumulátoroknál nagyobb, míg a forró akkumulátoroknál kisebb töltési feszültségre van szükség. A lítiumakkumulátoroknál a hőmérsékleti adatokkal kapcsolható ki a töltés, amikor az akkumulátor túlságosan hideg: a fagypont körüli vagy alatti töltéskor a lítiumakkumulátorok cellája tartósan károsodik.

És tényleg nincsenek vezetékek

A Smart Battery Sense és az egy vagy több akkumulátor közötti kapcsolat vezeték nélküli: a VE.Smart hálózatot használja – ez egy, a Bluetooth Smart megoldáson alapuló vezeték nélküli hálózat.

Az átvitt adatokat egyidejűleg egy, kettő vagy több, ugyanahhoz a 12 V-os, 24 V-os és 48 V-os akkumulátorcsoporthoz kapcsolt napelemes töltőeszköz használhatja. Az intelligens hálózat beállítása a VictronConnect alkalmazás segítségével történik.

Tiszta, egyszerű – okos

A telepítés egyszerű, gyors és tiszta. Egyszerűen csatlakoztassa az egység két csatlakozószemét az akkumulátor csatlakozóvégeihez, majd kapcsolja a Smart Battery Sense egységet közvetlenül az akkumulátortestre szigetelőszalaggal.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth Smart dongle segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése