field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

CAN-bus Temp. Sensor

A CAN-bus Temp. Sensor akkumulátor hőmérsékletét érzékelő eszköz a Buck-Boost DC/DC áramátalakító termékcsaládhoz készült, és létfontosságú tartozéknak számít, amikor Buck-Boost DC/DC áramátalakítót csatlakoztatnak LFP lítiumion-akkumulátorhoz.

A LFP lítiumion-akkumulátorok alacsony hőmérsékleten való töltésekor hőmérsékletérzékelésre van szükség. Ugyanis amikor az akkumulátor hőmérséklete 5 fok alá esik, a lítiumion-akkumulátor irányában csökkenteni szükséges a töltőáramot, illetve azt le is kell állítani, ha a hőmérséklet nem éri el a nulla fokot.

A CAN-bus Temp. Sensor éppen erről gondoskodik. Vagyis méri a lítiumion-akkumulátor hőmérsékletét, és a vonatkozó adatokat megküldi a Buck-Boost DC/DC áramátalakítóra. A Buck-Boost DC/DC áramátalakító pedig csökkenti vagy leállítja a töltést, amikor az akkumulátor hőmérséklete túlságosan alacsonnyá válik.

Ezen kívül a CAN-bus Temp. Sensor a Multi vagy Quattro egységek hőmérsékletérzékelő termináljához is csatlakoztatható, hogy az akkumulátor hőmérsékletének túlzott csökkenésekor mérsékelje vagy leállítsa a töltést.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése