gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

CAN-bus Temp. Sensor

A CAN-bus Temp. Sensor akkumulátor hőmérsékletét érzékelő eszköz a Buck-Boost DC/DC áramátalakító termékcsaládhoz készült, és létfontosságú tartozéknak számít, amikor Buck-Boost DC/DC áramátalakítót csatlakoztatnak LFP lítiumion-akkumulátorhoz.

A LFP lítiumion-akkumulátorok alacsony hőmérsékleten való töltésekor hőmérsékletérzékelésre van szükség. Ugyanis amikor az akkumulátor hőmérséklete 5 fok alá esik, a lítiumion-akkumulátor irányában csökkenteni szükséges a töltőáramot, illetve azt le is kell állítani, ha a hőmérséklet nem éri el a nulla fokot.

A CAN-bus Temp. Sensor éppen erről gondoskodik. Vagyis méri a lítiumion-akkumulátor hőmérsékletét, és a vonatkozó adatokat megküldi a Buck-Boost DC/DC áramátalakítóra. A Buck-Boost DC/DC áramátalakító pedig csökkenti vagy leállítja a töltést, amikor az akkumulátor hőmérséklete túlságosan alacsonnyá válik.

Ezen kívül a CAN-bus Temp. Sensor a Multi vagy Quattro egységek hőmérsékletérzékelő termináljához is csatlakoztatható, hogy az akkumulátor hőmérsékletének túlzott csökkenésekor mérsékelje vagy leállítsa a töltést.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése