Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal
CAN-bus Temp. Sensor

A CAN-bus Temp. Sensor akkumulátor hőmérsékletét érzékelő eszköz a Buck-Boost DC/DC áramátalakító termékcsaládhoz készült, és létfontosságú tartozéknak számít, amikor Buck-Boost DC/DC áramátalakítót csatlakoztatnak LFP lítiumion-akkumulátorhoz.

A LFP lítiumion-akkumulátorok alacsony hőmérsékleten való töltésekor hőmérsékletérzékelésre van szükség. Ugyanis amikor az akkumulátor hőmérséklete 5 fok alá esik, a lítiumion-akkumulátor irányában csökkenteni szükséges a töltőáramot, illetve azt le is kell állítani, ha a hőmérséklet nem éri el a nulla fokot.

A CAN-bus Temp. Sensor éppen erről gondoskodik. Vagyis méri a lítiumion-akkumulátor hőmérsékletét, és a vonatkozó adatokat megküldi a Buck-Boost DC/DC áramátalakítóra. A Buck-Boost DC/DC áramátalakító pedig csökkenti vagy leállítja a töltést, amikor az akkumulátor hőmérséklete túlságosan alacsonnyá válik.

Ezen kívül a CAN-bus Temp. Sensor a Multi vagy Quattro egységek hőmérsékletérzékelő termináljához is csatlakoztatható, hogy az akkumulátor hőmérsékletének túlzott csökkenésekor mérsékelje vagy leállítsa a töltést.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése