field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

A BMS 12/200 a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátorokhoz készült akkumulátorkezelő rendszer. Kifejezetten 12V-os rendszerekhez tervezték 12V-s váltakozó áramú generátorral. 

A BMS 12/200 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül külön-külön figyeli és védi az egyes akkumulátorcellákat, továbbá leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltőforrásokat vagy az egyenáramú fogyasztókat alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés esetén.

A váltakozó áramú generátor erre a célra tervezett csatlakozása biztosítja az áramkorlátozást és az egyirányú működést a váltakozó áramú generátor irányából az akkumulátor felé, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható a Smart Lithium akkumulátor(ok)hoz.

Az ezt a célt szolgáló, fogyasztókhoz készült csatlakozó leválasztja a fogyasztókat alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés előfordulásakor.

A BMS-egység egy távoli be- és kikapcsoló csatlakozóval is fel van szerelve, amivel a BMS (és a rendszer) egy távoli kapcsolón keresztül kikapcsolható.


Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése